Protein rigt foder
 
Vi anbefaler:
 
  Adult Prestige - Bestil her
Adult Prestige
 
 Adult Laks & Ris - Bestil her
Adult Laks & Ris
Denne side omhandler - Proteinrigt foder
 
Arden Grange DK er en familievirksomhed i Frederiksværk, som har eneleverancen for Proteinrigt foder fra moderleverandøren Arden Grange i England, som har livslang erfaring indenfor hunde- og katteernæring. Vores force er at kunne levere Hundeartikler, Hundefoder, Kattefoder, Killingefoder, Hundemad, Kattemad, Naturligt Foder, Senior hundemad, Senior hundefoder, Proteinrigt foder og Allergifoder som løser alle Pelsproblemer.

Selve produktserien ”Arden Grange” er ny i Danmark. Den kommer fra England og har i årevis været flittigt brugt af top-opdrættere rundt omkring i Europa til Hundeartikler, Hundefoder, Kattefoder, Killingefoder, Hundemad, Kattemad, Naturligt Foder, Senior hundemad, Senior hundefoder, Proteinrigt foder og Allergifoder som løser alle Pelsproblemer.

Det er et naturligt foder med råvarer af fineste kvalitet. Foderet er produceret efter de nyeste forskrifter: Alle Proteinrigt foder produkter indeholder enten kylling, laks eller lammekød som den primære proteinkilde. Alle produkter er fri for hvede, oksekød, soja og bi-produkter.

Alle produkterne Hundeartikler, Hundefoder, Kattefoder, Killingefoder, Hundemad, Kattemad, Naturligt
Foder, Senior hundemad, Senior hundefoder, Proteinrigt foder og Allergifoder som løser alle Pelsproblemer er fri for kunstige farve-, smags- og konserveringsstoffer.

Vores "not tested on animals" (ikke testet på dyr) logo viser vores engagement i dyrevelfærd.

Alle ingredienser købes af leverandører, der normalt kun leverer mad til mennesker. Dette sikrer råvarer af udsøgt kvalitet.

Arden Grange leverer tørfoder i sække til dyr specielt tilpasset til de forskellige dyr. Alle produkter leveres i sække markeret med en intuitiv farvekode for Hundeartikler, Hundefoder, Kattefoder,
Killingefoder, Hundemad, Kattemad, Naturligt Foder, Senior hundemad, Senior hundefoder, Proteinrigt foder og Allergifoder som løser alle Pelsproblemer.